sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Muutoksia kotona

Puhuin tuossa edellisessä kirjoituksessani meillä tapahtuneista muutoksista.Yksi muutos on ollut se, että remontoimme makuuhuoneen ja olohuoneen tapetoimalla ne. Myös keittiöön oli tullut aikaisemmin pieniä muutoksia ja vuosi aikaisemmin putkirempan yhteydessä myös kylppäri uusittiin. Nyt laitan kuvia kuitenkin näistä tapetointi uudistuksista.


Makuuhuoneessa oli hempeät vihreät kukkatapetit. Tapetin alaosa oli vihreää ja yläosa oli kukkatapettia. Välissä oli vihreä koristerima, joka tässä kuvassa jo poistettu.



Olohuoneessa tapetti oli beigeä hieman kuviollista ja yläosassa oli boordi. Ensin tapetointi vuorossa oli makkari. Siellä remppa meni aika hyvin. Tapetin vaihdon lisäksi vaihdoin vetimet vaatekaappeihin. Olohuoneeen remontointi olikin sitten hieman vaikeampi juttu. Poistettavia tapettejä yhdellä seinällä oli peräti viisi kerrosta. Ei mukavaa touhua siis ollenkaan. Osa oli vielä liimattu kiinni :(


Tässä kuva olohuoneesta rempan jälkeen. Yhdelle seinälle tuli musta kuviollinen tapetti ja muut seinät tapetoitiin valkoisella tapetilla.


Tässä näitä valkoisia seiniä olohuoneesta.




Tässä sitten makuuhuoneen lopputulosta. Sama teema jatkui siellä. Yhdelle seinälle kuviollinen tapetti ja muille seinille harmaata tapettia.



Tässä vielä tulppaaneja kevään kunniaksi :)

4 kommenttia:

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

Aha, päivitystä on sitten tapahtunut, blogissa ja kodissa. Hyvä.

Musta on hieno väri seinässä, tykkään omassa kodissani eniten mustasta seinän pätkästä ja sen jälkeen harmaista seinistämme ja takasta. En oo yhtään valkoisten seinien ystävä, vaikka niitä meillä on tässä kodissa ihan riittävästi.

Tanja kirjoitti...

Juu, sain lopultakin aikaiseksi päivittää tätäkin.On ollu nyt niin hirveesti kaikkee muuta, että blogi on ollu hunningolla

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko kertoa minkä valmistajan mallistosta tämä ihana musta tapetti on? Olen etsinyt juuri tuollaista myös itselleni...

Tanja kirjoitti...

Valmistajaa en enää muista. Tapetti on ostettu tampereelta rtv myymälästä.