keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Kaikkee

On tapahtunut tänä vuonna paljon kaikenlaista paljon hyvää ja jonkinverran sitä pahaakin. Jokatapauksessa on ollut niin paljon kaikkee, että blogia en juurikaan ole jaksanut päivitellä. Hyvä, että muistan edes sen olemassa olon. En kuitenkaan halua täysin lopetella tänne kirjoittelua. Tuntuu aika puhdistavalta kun on paikka minne voi kirjoitella mitä mieleen tulee. Lisäksi tuntuu, ettei tätä kuitenkaan kukaan lue, joten kirjoittelen ja laitan tänne mitä mieleen tupsahtaa. Enkä hirveästi sensuroi itseäni.

Viimeviikolla vietin aikaa sairaalassa kokeissa ja nyt odottelen vastauksia, jotka tulevat vasta torstaina. Nyt tosin näyttää siltä että kaikista pahimmat skenaariot on pois laskuista, mutta jännittää vähän silti. Nyt pitää koputtaa puuta ja toivoa että kaikki olis ok.

Uutta kotiakin ollaan saatu pikkuhiljaa laiteltua. Paljon on tosin kesken. Pihassa tosin alkaa olla jo kaikki mitä tarvitaan. Ostettiin puutarhakalusteet, varjo, grilli ja kasveja. Anopilta sain ihanan roikkuvan mansikan. Tänään löysin vielä laventelin. Sitä olen metsästänyt kauan, mutta mistään en aikaisemmin löytänyt.



Pihassa on paljon kasveja joista en osaa yhtään sanoa mitä ne on. Niinkuin tämä.



Ämpärissä kasvaa pieni Puksipuu.



Milli sai oman minimaalin puutarhatuolin.

2 kommenttia:

K kirjoitti...

Täällä ilmoittautuu yksi lukija. Olen vain tosi huono kommentoimaan, pahoittelen!
Hyvältä näyttää puutarha. Noi lasten pikkupikku tuolit on aivan ihania :)

Tanja kirjoitti...

Ai kiva juttu joku sittenkin lukee tätä :)